Info beachen online

QUINTO BEACH VOLLEYBAL ALGEMEEN

KLAAR MAKEN VAN DE BEACHVELDEN

Iedereen die gratis wil beachen is in de aprilmaand op zondagochtend (Van 10.00 tot 12.30 uur) uitgenodigd om te komen helpen met zagen, boren, harken, eikels oprapen en scheppen. Samen doen, zorgt ervoor dat het snel gereed komt. (volg de app voor de laatste info) Doordeweeks even eikels rapen kan natuurlijk ook.

RESERVEREN

Je kan je speeltijd laten vastleggen zodat je “recht” op het veld hebt. De reguliere bezetting moet via de commissie zijn geregeld. Deze reserveringsmogelijkheid begint vanaf 1 april. Voor 1 mei is de nieuwe bezetting bekend.  Een Beach team reserveert een heel veld. Een Beach team moet dus zelf zijn sparringpartners uitkiezen. Het bestaat dus uit minimaal 4 spelers. De speel- c.q.. trainingstijden zijn doordeweeks van 18.00 uur – 19.00 uur,  van 19.00 uur – 20.00 uur, van 20.00 uur – sluit. In de weekenden of op een vrije dag, kan je er natuurlijk de hele dag gebruik van maken. Word er voor jou speeltijd geen gebruik gemaakt van het veld, dan mag je natuurlijk eerder starten. Het is prettig dat als een team niet gaat beachen op hun afgesproken tijd, dat ze dit even laten weten in de app. Dan kunnen anderen komen spelen.

De veldbezetting via deze link.

RICHTLIJNEN GEBRUIK

Je mag uiteraard niets kapot maken, maar dat is logisch. Mocht er iets per ongeluk stuk gaan, dan verwacht de Beach commissie graag een berichtje. Glas en of andere scherpe zaken mogen niet in het zand verdwijnen. Dat is echt gevaarlijk voor de voeten. Er staat een prullenbak. Ontzie echter deze prullenbak en gebruik de prullenbak voor de sporthal. Deze worden nl. door de gemeente wekelijks geleegd en dan zit ie van “ons” niet zo snel vol. Het mee naar huis nemen van je prullen is ook een goede optie. Er bevinden zich regelmatig personen zich om en bij het beachveld die hier niet komen om te beachen. Laten we er samen voor zorgen dat het een leuk beachveld blijft.
De tafel moet op het beachveld blijven staan.

BALGEBRUIK

Alle geleende ballen moeten altijd gelijk weer teruggevonden worden. “Later” vinden betekent vaak dat het je meer moeite kost om de bal te traceren.

WHATSAPP

Er is een algemene Quinto Beachapp, waar Beach perikelen op gemeld kunnen worden. Je kan hier vragen en antwoorden op kwijt onder de deelnemers van de app. Laat je contact op de app vermelden dat zal de beheerder je opnemen in de deelnemerslijst. Momenteel heeft de app 62 deelnemers. Gebruik de app voor Beach Quinto zaken.

QUINTO BEACHTOERNOOI

Het beachtoernooi is meestal gepland op de derde zondag van juni. Niet op zaterdag, omdat veel jongelui dan werken. Dit jaar zal het beachtoernooi worden gehouden op zondag 17 juni.

Heel veel plezier gewenst,

Frank Klein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.