Team-, poule- en veldindeling bekend

Geachte leden,
Bij deze het concept teamindeling senioren voor het seizoen 2018-2019.
Ook de veldindeling is bekend.
De poule- en wedstrijdindeling zijn te vinden via: https://www.volleybal.nl/competitie/vereniging/CKL5S2H
Opmerkingen:

1) De trainingstijden blijven conform 2017-2018.

2) Bij  Dames 2/Dames 3 kunnen er twee speelsters niet volledig meetrainen, de groep is dan ook te klein om afzonderlijk te trainen.
Gevolg van het kleine Dames 3 team is dat speelsters van Dames 2 waarschijnlijk wat vaker in moeten vallen. (Er was sprake van het omgekeerde in seizoen 2017-2018).
3) Heren 2 begint de competitie met 7 man (Dirk bedankt), maar dit is vrij krap. Mocht het zo zijn dat er in Heren 3 een 10e speler komt, dan zal er uiteraard in overleg een speler naar Heren 2 overplaatst kunnen worden.
Zoals gezegd, is dit een concept teamindeling. Wie weet wat er nog allemaal gaat gebeuren in de zomerstop..
Een prettige vakantie nog allemaal!
De technische commissie