Quintodames in actie voor Pink Ribbon

Quintodames in actie voor Pink Ribbon

Naast de kersverse start van het nieuwe volleybalseizoen met de eerste thuiswedstrijd, hield Quinto dames 1 voor de vijfde keer haar jaarlijkse actie om aandacht te vragen voor onderzoek naar borstkanker.
Dit jaar organiseerden de dames na het succes en de positieve reacties van vorig jaar wederom een loterij waarbij de deelnemers kans maakten op maar liefst 75 prachtige prijzen. De actie werd wederom goed ontvangen en na twee uur waren alle 380 loten verkocht. De prachtige prijzen waaronder dinerbonnen, flessen wijn en andere alcoholische dranken, tegoedbonnen voor allerlei zaken, een picknickbank, weckpotten jam, een stijltang, een schep, pakketten doucheschuim, een zuivelpakket, bloemen en bierpakketten zijn aangeboden door een plaatselijke ondernemers: Diggels, De Warrel, NO 5, Jumbo Vinke, Snackpoint Westerbork, Meursinge, drankenspeciaalzaak Vinke, melkveebedrijf Boer, Knippen Enzo, Brouwerij de Lauwe Bud, Rabobank Het Drentse Land, Het Wapen van Westerbork, Remark groep, Bruna Vroon, Gulf Tankstation, Shoeby Fashion, B&B de Tijd Zwiggelte, Zwaagstra, De Strohoed en alle Quinto teams/ leden!
Met deze actie wisten de dames € 653,- op te halen wat gedoneerd wordt aan Pink Ribbon tijdens de Pink Walk (www.pinkwalk.nl) welke zondag 7 oktober in Westerbork zal plaatsvinden.


Comments are Closed