Dames 2 bekert verder

De tweede ronde van de regiobeker bracht Quinto Dames 2 in Borger voor een duel tegen V.E.B. Dames 1.

De eerste set begonnen de dames afwachtend en slordig en kwamen al snel op 19-8 achterstand. De dames zochten veelvuldig de Libero op met hun service waardoor V.E.B. alle ruimte kreeg om aan te vallen en te scoren. Ondanks de forse achterstand wisten ze zich terug te vechten en wonnen de set knap met 23-25.

De tweede 2e set werden er veel servicefouten gemaakt de achterstand van 8-4 werd goedgemaakt  door onder andere een aantal mooie aanvallen van Joyce Mourits over mid waardoor het weer gelijk op ging (13-13). Quinto maakte veel eigen fouten en V.E.B. wist de gaten bij Quinto goed te vinden (23-19). Deze achterstand wisten de dames niet meer goed te maken en ze verloren de derde set met 25-19.

De derde set starte de dames met een tactische punten. De kleine voorsprong gaven ze echter vlot weer uit handen (7-3). Een goede service serie van Sasha Heslinga zorgde ervoor dat ze opnieuw een voorsprong behaalden (17-19).Hillegonda Vos sloot de set met een aantal mooie services af waardoor de dames de set met 19-25 wisten te winnen.

De vierde set begonnen de dames sterk met een goede serie van Sanne Manting en een aantal goed geplaatste prikballen, waardoor ze al snel een ruime voorsprong hadden (14-9). Door een pittige service van V.E.B. Kwam de servicepass niet aan en gaven de dames de voorsprong weer uit handen (15-13). Tot het eind aan bleef het spannend (23-23) de Quintodames trok echter aan het langste eind en wonnen verdiend met 23-25.

Heel veel succes in de derde ronde dames!